workshops


workshops


Er zijn vijf workshops gehouden. Aan de hand van de passie die is aangewakkerd in de kampvuren gingen workshopbegeleiders in dialoog met de deelnemers van het congres. Per workshop was er een visievonkenvanger aangewezen die aantekeningen bij de workshop. Belangrijke vragen, tips en uitdagingen werden samengevat voor de slotdialoog van het congres.


WORKSHOPS
1. Bent u tevreden?
Trefwoorden: klanttevredenheid, tevredenheid van medewerker en organisatie, visie en beleid,kwaliteit van zorg, gelukbevorderende ouderenzorg, zorg met passie.
Harry Kunneman, Gerard Schoep, Gorrit Smit, Trees Flapper


2. Samen sterker!
Trefwoorden: samenwerken, ‘medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers op één lijn’, ‘Help mijn moeder wordt oud!’,werken in de wijk, passie voor zorg
Erna Oosterveen, Esther Boontjer, Hanneke Jagersma, Hennie Jongsma


3. Mens in ontwikkeling!
Trefwoorden: een leven lang leren, educatie, nieuwe vormen van ouderenzorg, ‘verbinden en combineren’, passie voor zorg.
Wim van den Berg, Anke Huizenga, Karin de Wilde, Judith Veldman


4. Tussen de regels door!
Trefwoorden: de regels in dienst van menselijke zorg, ‘ZZP, wat moet je er mee?!’, dialoog in de zorg, dienstverlenend management, zorg met passie.
Carla Engelsman, Henk de Vries, Rijk van Ommen, Jan Sipma


5. Sfeer voor meer!
Trefwoorden: Aandacht voor de mens in zijn omgeving, woon en leefcomfort, kleur in het leven, architectuur en interieur, passie voor zorg.
Janneke Douma, Gerard Schijf, Fons van der Meulen, Ria Hogervorst